Ledige stillinger

Humørfyldt og engageret pædagog søges

 

Drømmer du om tid til nærvær og omsorg? Tid til fordybelse og hensyn til den enkelte? Et sted hvor forældresamarbejdet vægtes højt, og hvor knus og kram er en vigtig del af hverdagen? 

Så er dette måske jobbet for dig.

Kastanjegården er en lille privat vuggestue, normeret til 20 børn i alderen 0-3 år. Vi ligger placeret i et naturskønt område med adgang til skov og grønne marker, på en gård i Voerladegård.

Du vil blive blive en del af et kollegialt team, der løfter i flok - med stor fokus på faglighed og fællesskab.

Stillingen er fast og timetallet fastsættes ud fra dine personlige ønsker, samt vores præferencer, dog indenfor rammen 30-37 timer.

Har ovenstående vakt din interesse, så skynd dig at læse videre - for der er nemlig meget vi kan tilbyde dig!

- Hverdagen her er humørfyldt og der er altid god stemning i huset.

- Vi er fulde af energi, og brænder for det vi laver.

- Vi har en god normering, så der hver eneste dag er rig mulighed for nærværende samvær med skønne børn og glade kolleger.

- Vi er rummelige og ser forskelligheder som en fordel, du kan derfor være helt dig selv, i samvær med os - uanset hvor fjollet du kan finde på at opføre dig. Du kan altid få lov at udleve alle dine spændende ideer, krydret med fagligt input fra din leder og dine kolleger.

- Du bliver en del af et team, som tør udfordre og undre sig i fællesskab.

- Du kommer til at samarbejde med Danmarks bedste forældregruppe.

- Udelivet prioriteres højt, så der er gode muligheder for masser af frisk luft og kaninlort under neglene.

- Og sidst men ikke mindst - lækre og velsmagende pædagogiske måltider.

 

Til gengæld drømmer vi om at:

Du kan arbejde didaktisk og inddrage børnenes interesser i pædagogiske praksis og du ved hvordan du gennem struktur og rammesætning for børnegruppen, skaber plads til at være nærværende og gribe de muligheder der opstår i samspillet med børnene. Særligt med udeliv i fokus.

Du er en ildsjæl der er fagligt reflekteret og kan skabe lys i øjnene. Du er uddannet pædagog og hviler i dig selv og din faglighed. Du er energisk, har drive og gå-på-mod. Du har et positivt livssyn, og så er du altid med på en god ide.

Du er god til at skabe overblik og organisere dig, du kan omstille dig, du kan finde løsninger og træffe beslutninger når hverdagen ændrer sig. Du har lyst til at bidrage til vores fælles udvikling, og du tør være kritisk og stille konstruktive spørgsmål

Du er ansvarsbevidst og ved, at et frugtbart og givende forældresamarbejde hviler på dine skuldre. Du kan udarbejde faglige beskrivelser af børnene og koble teori med praksis - og du ser det skriftlige arbejde som betydningsfuldt. Du kommunikere på en tydelig og anerkendende måde, både mundtligt og skriftligt.

Du bliver en del af et fagligt ambitiøst team, hvor vi er nysgerrige på os selv og hinanden. Vi er ambitiøse både på børnene og vores egne vegne, og derfor er vi gode til at være nysgerrige på hinandens pædagogik og praksis. Vi får energi af de gode relationer med børnene, når vi kan se og mærke, at børnene rykker og udvikler sig - og at vi gør en forskel.

 

Send din ansøgning til holmedal56@live.dk 

Vi holder løbende samtaler.

Opstart hurtigst muligt i 2021.

OBS: Alle dokumenter skal sendes i en samlet pdf-fil.

Hører du ikke fra os er jobbet desværre besat til anden side.

 

 

 

Aktivitetskalender

BegivenhedDato

Temauger om musik og sang

20. sep
8. okt
20. sep  -
8. okt

Temauger om Halloween og eventyr

11. okt
29. okt
11. okt -
29. okt

Bedsteforældredag

29. okt 14:30
16:00
29. okt 14:30 -
16:00

Forældremøde

11. nov 19:00
21:00
11. nov 19:00 -
21:00

Temauger om jul

15. nov
24. dec
15. nov  -
24. dec

forældrekaffe med julehygge og Luciaoptog

10. dec 14:30
16:00
10. dec 14:30 -
16:00